Nordens bästa glesbygdstäckning

På glesbygden är det ofta mindre lönsamt att gräva fiber för att leverera ett bra Internet. Många saknar ett bra utbud och är beroende av mobilt bredband eller trögt och gammalt ADSL.

Vi täcker hela Sveriges yta och levererar snabbt och stabilt bredband via satellit.

Allt som behövs göras är att montera upp vår parabol och rikta den in mot satelliten 9 grader öst. Så kan du få snabbt bredband upp till 30 Mbit/s och nu med obegränsad användning! Satelliten täcker Sverige, Norge, Danmark, Finland och stora delar av Europa.

 

…Där de andra inte gräver

Sverige har en utmanande geografi och har en stor yta, vilket gör att det är svårt att täcka allt med mobilmaster eller fiber. Vi på Parabolbredband känner att framtiden är trådlös och ingen frost, dyra grävningsprojekt eller långa avstånd stoppar oss. Vi har täckning överallt där man ser himlen mot söder.

Vi är den största distributören av satellitbredband och kan ge dig ett snabbt och stabilt bredband även om du bor i områden utan täckning för mobiltelefon eller annan kommunikation.

foto3-618

 

Kolla täckningen hos dig

Vid att använda mobilappen som finns för båda iPhone och Android går det att se om du har täckning för satellitbredband.

Ladda hem appen till iPhone eller Android.